Populära bloggar om inredning

Populära bloggar om inredning

Aldrig har väl intresset för inredning varit så stort som det är nu. Att det dessutom är möjligt att vara inredningsintresserad utan att det kostar skjortan gör också att alla kan ha denna hobby. Många inspirerande inredningsbloggar tipsar om budgetalternativ för att skapa snygga och stylade hem. Många gånger kan man utnyttja det man redan har hemma. Alternativt kan man med enkla medel förvandla hemmet med lite tyg, målarfärg eller fynd från loppis. Vilka är då de bästa och mest populära inredningsbloggarna som inspirerar sina läsare till att fixa fint hemma?

Populära inredningsbloggar just nu

Har ni hört talas om bloggen “add simplicity”? Jannice Wistrand som driver den blev nyligen vald till årets inredningsbloggare 2017 av tidningen Elle. Harmoni och balans är hennes ledord och det rör sig alltså om den 3000 år gamla läran och filosofin Feng shui med allt vad det innebär

Woman working in home office hand on keyboard close up.

inom inredning. Det handlar om att rensa, att tänka på flödet i rummen och hållbarhet. “Trendenser” är en annan populär inredningsblogg som har sitt fokus på nyheter och trender inom inredningsvärlden. Denna blogg är perfekt för dig som vill hålla dig uppdaterad. Dessutom bjuds det emellanåt på både heminredningstips och tävlingar med fina priser.

Vilka tips ger bloggarna?

Ett sovrum som är ljust, luftigt och i mjuka naturnära färger och inrett med Trendiga och sköna sängar är det senaste. En annan bloggare säger att de mörka sovrummen är det senaste. Grå väggar, textilier och möbler i olika grå toner som ger en dramatisk effekt är riktigt hett just nu. Vilken stil du än väljer är det du själv och det du gillar som är det viktigaste. Läs bloggar för att inspireras men inred som du själv trivs. Man behöver inte följa trender. Läs och inspireras av bloggarna 34kvadrat, inredningshjälpen, husligheter, starwoman eller någon annan av alla härliga inredningsbloggar som finns.

jabob
jabob