Bloggportaler på nätet

Bloggportaler på nätet

 

Något som inte ska förknippas med alla de platser som finns för att skapa en färdigt blogg online, är det som kallas för bloggportaler. Här handlar detta inte om, det som många tror, att det är en plats där du kan skapa en egen gratis eller betald blogg. Bloggportaler är något som du istället kanCommunication Tech design registrera den blogg du redan har på en annan plats i. Med det så kommer bloggportalerna som finns vara de platser där du alltid finner massor av olika bloggar i alla tänkbara kategorier på. Naturligtvis så kommer alla dessa bloggportaler att vara platser du som bloggar har mycket stor nytta av.

De flesta bloggportaler som finns att hitta på nätet kommer att var gratis att registrera sig i. Har ska du dock vara noga med att läsa om du måste ge en länk till portalen på din blogg, eller om du kommer att riskera att få reklam i din blogg som betalning istället. De flesta portaler är dock helt gratis och utan reklam, vilket betyder att du som registrerar din blogg på dessa platser kommer att vara den som har en större chans att synas och bli läst.

Det som fortfarande är det bästa är alltid att ha en fristående blogg som du helt och hållet kontrollerar på egen hand. Din plats i sökresultaten kommer alltid att bero på ditt innehåll, inte på hur många portaler du registrerar dig i då detta är mycket marginell för de stora sökmotorerna. Du som vet hur du ska marknadsföra dig och skriva på nätet kommer alltid att vara den som syns bättre än de som inte vet.

jabob
jabob