Bloggar som tipsar om privatekonomi

Bloggar som tipsar om privatekonomi

Det finns vissa ämnen i vår värld som är populärare än andra, ekonomi och pengar är ett utav dem. Det är med andra ord inte så konstigt att det finns ett stort antal bloggar som ägnar sig åt sparande, aktieplacering, deklarationer och tips och tricks. På ett ganska enkelt sätt kan du få tillgång till den information du behöver utan att behöva lägga stora summor på en ekonomiexpert eller boka in ett möte med banken. Är du intresserad av privatekonomi finns det säkert redan ett flertal bloggar du följer religiöst, men om du ändå letar efter fler att följa har du kommit till helt rätt ställe. Läs vidare och låt oss guida dig genom den djungel av bloggar som internet idag består av.

Bra och dåliga

Som du säkert redan anat finns det betydligt fler dåliga bloggar än vad det finns bra. Om bloggaren inte brinner för sitt ämne kommer detta synas genom dåligt genomtänkta inlägg och få uppdateringar. Som tur är finns det även riktigt bra bloggar, sådana som är källor till en oändlig mängd information. Här kan du få ekonomitips från experter som ofta är speciellt insatta i till exempel aktiemarknaden. “RikaTillsammans” är ett bra exempel på en bloggare som skriver om privatekonomi, och så är även “Sparabloggen”. Ytterligare ett exempel är “Snåljåpen”, en omåttligt populär blogg med fokus på just privatekonomi men också på skribentens investerarkarriär. Eftersom ekonomi och pengar är ett ämne som ligger en stor del av befolkningen varmt om hjärtat ser framtiden oerhört ljus ut för denna typ av bloggar. Om du kan mycket om ekonomi kan det därför vara ett smart drag att dra igång en välbesökt blogg du med.

Tänk smart och långsiktigt

Precis som med det mesta annat är det klokt att se sina investeringar och sitt sparande som ett långsiktigt sådant. Om du vill lära dig mer om vart du skall investera dina pengar för bra utdelningar under längre tid tid gör du klokt i att fördjupa dig i en blogg som fokuserar på aktieplaceringar, till exempel “Långsiktig Investering”. Vill du istället lära dig mer om hur du förhandlar fram ett så bra lån som möjligt finns det även bloggar för det. Du kan också Klicka här för att jämföra privatlån hos Sambla, allt för att snabbt och lätt hitta så bra villkor som möjligt. Tänk på att det skall vara roligt att spara pengar. Du kommer inte lära dig allting över en natt, låter du det bara ta sin tid kommer du i slutändan bli riktigt skicklig.

jabob
jabob