Bloggar som tipsar om fest och kalas

Bloggar som tipsar om fest och kalas

Att ordna barnkalas för sina små gör de flesta föräldrar med glädje, även om det kan kännas som ett stressmoment. Man vill ju att det ska bli så bra som möjligt. Födelsedagsbarnet ska bli glad, alla barn som kommer ska trivas och ha kul och barnens föräldrar ska bli belåtna. Bloggar som handlar om just barnkalas finns det en hel del av. Många föräldrar har så mycket annat att tänka på och då är det skönt att kunna hitta tips och råd på nätet för att göra barnkalaset till en fin, kul och spännande upplevelse.

Då och nu

En gång i tiden var inte ett barnkalas speciellt komplicerat. Saft, bullar, kakor, godispåse och kanske något matigt som korv med bröd räckte gott och väl. Kanske hade man en par lekar planerade innan barnen kom igång att leka på egen hand. I dag är det mycket svårare. Barnen blir vana vid allt pampigare barnkalas och det får gärna följa ett tema. Kanske är en underhållare eller clown inhyrd för att roa barnen. Menyn kan också vara krångligare än vad den var för några tiotal år sedan. Idag är många barn allergiker och kan inte äta allt och alltid finns det några föräldrar som inte vill att det ska serveras något med socker.

Bloggar och ställen för kalas

Eftersom många föräldrar är både stressade och har fullt upp med annat överlåter de gärna organisationen av kalaset på andra. De kan hållas i simhallar, hamburgerbarer och dessutom finns det olika bra lokaler för barnkalas Stockholm och andra städer om man inte vill hålla det hemma. Läs gärna några bloggar som tipsar om hur man håller kalas, som säljer prylar för kalaset och som organiserar kalas. Några läsvärda är kalasdags, barnkalasbus, barnkalas, partytajm och grapevine. Frågan är ju om barnen verkligen vill ha det så överdådigt och organiserat som föräldrarna gör det. Kanske har de blivit vana vid att det ska vara på det viset. Varför inte gå mot strömmen och göra det enkelt? Det kanske blir en succé.

jabob
jabob